CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Servicii de curatare tapiterie auto la domiciliu

programari
 
satisfactie garantanta
Alege servicii profesionale de curatare tapiterie auto prestate de personal cu experienta pe loc la domiciliu
 
deplasare gratuita
Deplasare Gratuita in Bucuresti
 
cel mai bun pret
Va garantam cel mai mic pret pe care il puteti obtine pentru acest gen de servicii de detailing si curatare tapiterie

programare online curatare tapiterie auto

Tapiterie auto textila - avantaje si dezavantaje


Achiziționarea unei mașini ridică de multe ori o serie întreagă de întrebări legate de ceea ce este mai potrivit să alegem, astfel încât să ne bucurăm din plin de avantajele pe care ni le oferă o astfel de achiziție.

Tapițeria din interiorul mașinii poate constitui un subiect care să ridice multă chibzuială. Se pune întrebarea ce este de preferat, tapițeria textilă sau tapițeria din piele, ținând cont de faptul că ambele tipuri de tapițerie oferă atât avantaje, cât și dezavantaje.

Pentru clienții cu simț practic, pentru care aspectul estetic este pus pe locul doi, cu siguranță tapițeria textilă este de preferat, datorită caracterului ei practic, a rezistenței la murdărie și la schimbările de temperatură, a varietății foarte mare de texturi sau a ușurinței de curățare.

tapiterie auto material textilÎn general, pentru curățarea interiorului textil sunt suficiente o simplă aspirare și o ștergere cu produse de curățare specifice. Atenție însă, căci materialul textil are tendința de a reține praful și mirosurile neplăcute, precum cel de animale sau cel de țigară, iar uzura apare mai repede. Problemele unei tapițerii textile uzate, a cărei uzură afectează considerabil aspectul estetic,  poate fi rezolvată prin folosirea unor huse confecţionate din materialul dorit. O altă variantă este curățarea frecventă și în profunzime cu ajutorul unor soluții speciale ceea ce crește și durata de viață.

Nu în ultimul rând, un avantaj ar fi acela financiar, tinând cont de faptul că o mașină cu tapițerie textilă este mai puțin costisitoare decât una cu tapițerie din piele. Fața reversă a acestui aspect constă în faptul că se pierde din preț la revânzarea mașinii, clienții fiind reticenți în fața unei tapițerii înecate în praf și mirosuri neplăcute, cu pete evidențiate de trecerea timpului. Totuși o tapițerie din material textil poate arăta ca nouă după o curățare în profunzime realizată de o companie specializată.


Alte articole legate de tapiterie auto

tapiterie auto de lux
tapiterie auto piele
sfaturi pentru tapiteria auto custom
cum sa alegi tapiteria auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro