CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Servicii de curatare tapiterie auto la domiciliu

programari
 
satisfactie garantanta
Alege servicii profesionale de curatare tapiterie auto prestate de personal cu experienta pe loc la domiciliu
 
deplasare gratuita
Deplasare Gratuita in Bucuresti
 
cel mai bun pret
Va garantam cel mai mic pret pe care il puteti obtine pentru acest gen de servicii de detailing si curatare tapiterie
 

programare online curatare tapiterie auto

Tapiterie auto custom - sfaturi pentru alegerea perfecta


Nimic nu reflecta mai mult pasiunea unui sofer pentru masina sa sau atentia lui la detalii decat alegerea unei tapiterii auto personalizate, pentru a corespunde exact gusturilor lui particulare. O tapiterie auto aleasa bine poate lumina interiorul masinii si poate deveni “piesa de rezistenta” a intregului design de interior, mai ales atunci cand tapiteria auto are un design inedit si stylish.

De asemenea, pentru a avea un interior de masina care arata nou si curat un timp indelungat, tapiteria masinii nu poate fi confectionata dintr-un material foarte ieftin.

ce tapiterie auto custom alegem

Tapiteriile auto sunt suprafete foarte folosite, deci trebuie sa fie rezistente si durabile si ar trebui sa poata sa fie curatate cat mai usor cu putinta.

Daca vrei sa alegi cea mai buna tapitetie auto posibila, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte. Alegerea tapiteriei este o decizie care trebuie sa tina seama de mai multi factori, precum materialul, modelul, culoarea si modul in care este cusuta.

Al doilea lucru la care trebuie sa te gandesti este stilul de viata pe care il ai si unde vrei sa folosesti masina. O tapiterie auto de piele nu ar fi potrivita pentru un Jeep 4 X 4 decapotabil, intrucat expunerea constanta la soare si la ploaie distrug foarte repede materialul.

La fel, materialele aspre si groase nu vor avea ce cauta intr-o masina de lux sau pe care o vei folosi din cand in cand prin oras.
De aceea, cea mai potrivita tapiterie auto va fi cea care va combina confortul cu estetica si cu durabilitatea.

Pentru masinile de lux, tapiteriile auto din piele pot fi o alegere buna, intrucat textura pielii completeaza perfect imaginea de lux in timp ce ofera o suprafata usor de curatat si rezistenta la pete.

Tapiteria de piele are si parti proaste, fiind “meteodependenta”: poate deveni lipicioasa in zilele caniculare si foarte rece in zilele de iarna. De asemenea, tapiteriile din piele sunt mai costisitoare, o alternativa mai putin scumpa fiind tapiteriile auto din vinyl.

Tapiteriile auto din material ofera o varietate de optiuni de design, iar caracteristicile sale sunt opuse fata de tapiteria din piele. Materialele sunt rezistente la temperatura si destul de durabile si sunt mai ieftine decat pielea. Tapiteria auto facuta din material este mai predispusa la pete si este mult mai greu de curatat si de mentinut. Partea buna este ca exista o multime de materiale de protectie pentru tapiterii, care pot fi cumparate la preturi accesibile. In orice caz, “batalia” se da intre tapiteriile din material si cele din piele, in functie de nevoile de confort si de preferintele fiecarui sofer.


Alte articole legate de tapiterie auto

tapiterie auto din material textil
cum sa alegi tapiteria auto
tapiterie auto de lux
tapiterie auto piele

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro