CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Servicii de curatare tapiterie auto la domiciliu

programari
 
satisfactie garantanta
Alege servicii profesionale de curatare tapiterie auto prestate de personal cu experienta pe loc la domiciliu
 
deplasare gratuita
Deplasare Gratuita in Bucuresti
 
cel mai bun pret
Va garantam cel mai mic pret pe care il puteti obtine pentru acest gen de servicii de detailing si curatare tapiterie
 

programare online curatare tapiterie auto

Cum sa cresti valoarea masinii cu ajutorul tapiteriei


tapiterie auto de luxDe multe ori, proprietarii de masini se gandesc la un moment dat sa isi vanda autoturismul si, bineinteles, doresc sa obtina si un pret rezonabil. De aceea este nevoie ca masina sa fie bine intretinuta pentru a se ridica la inaltimea cerintelor cumparatorului. Printre aspectele importante care se iau in calcul la vanzarea unui autovehicul se afla si starea tapiteriei. Daca aceasta are un aspect inestetic, cu pete sau daca prezinta mirosuri neplacute, este foarte posibil ca pretul sa scada. Iata cateva sfaturi pentru intretinerea corespunzatoare a tapiteriei masinii:

  1. Pentru scoaterea petelor de pe banchetele masinii tale, apeleaza la o firma specializata in curatare tapiterie auto. Aici, vei beneficia de un personal calificat care va folosi tehnici avansate pentru eliminarea orcarui tip de pete. Una dintre aceste metode este curatarea chimica, efectuata cu ajutorul aparatelor speciale.
  2. In cazul in care doresti sa cureti singur tapiteria, este recomandat sa identifici solutia de curatare potrivita, pentru ca acestea difera de la un tip de material la altul. Inainte de a o utiliza, trebuie sa o testezi pe o suprafata mica.
  3. Este de recomandat o aspirare periodica in interiorul masinii, inclusiv a tapiteriei, pentru evitarea depunerilor de praf si murdarie.
  4. Pentru curatarea tapiteriei din fibre se pot folosi diverse perii, pe cand tapiteria din piele necesita utilizarea unor bureti speciali sau a carpei din microfibra.
  5. Evita consumul de alimente in interiorul masinii, pentru a nu cauza aparitia diverselor pete.
  6. Foloseste huse pentru protectia tapiteriei. Acestea sunt foarte practice, fiind usor de indepartat si curatat.
Curatarea interiorului masinii trebuie efectuata cu regularitate, cel putin o data pe luna, deoarece firmele de curatat tapiterie auto pot identifica la timp problemele aparute si iti pot recomanda sugestiile necesare pentru intretinerea corecta a masinii tale.

Alte articole legate de tapiterie auto

tapiterie auto piele
sfaturi pentru tapiteria auto custom
tapiterie auto din material textil
cum sa alegi tapiteria auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro