CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Servicii de curatare tapiterie auto la domiciliu

programari
 
satisfactie garantanta
Alege servicii profesionale de curatare tapiterie auto prestate de personal cu experienta pe loc la domiciliu
 
deplasare gratuita
Deplasare Gratuita in Bucuresti
 
cel mai bun pret
Va garantam cel mai mic pret pe care il puteti obtine pentru acest gen de servicii de detailing si curatare tapiterie
 

programare online curatare tapiterie auto

Tapiterie auto din piele - avantaje si dezavantaje


Ce este de preferat, tapițeria din piele sau tapițeria textilă ? Aceasta este o întrebare care grupează, de obicei, șoferii in două grupuri, însă fiecare dintre cele două tipuri de tapițerie are avantajele și dezavantajele sale.

Criticii spun că preferabilă este tapițeria textilă în defavoarea celei din piele, deoarece în timpul iernii aceasta din urmă îngheață și se simte mai rece, iar vara se încinge. Este adevărat, dar într-o măsură mai mică, deoarece pielea folosită în ziua de astăzi de producatorii de automobile este menită să limiteze (fără a elimina) acest lucru. Astfel, o piele de culoare cafenie (mai luminoasă) va capta mult mai puțină căldură decât o piele neagră. În plus, sistemele de încălzire sau de ventilație prevăzute ajută rapid la rezolvarea acestei probleme.

tapiterie auto din pielePrimul avantaj al tapițeriei din piele este cel de natură estetică. Să nu uităm că toate mașinile de lux au interiorul din piele, tocmai pentru că îmbunătățește în mod semnificativ aspectul autoturismului și îi conferă o atmosferă specială. Pielea este mai moale şi mai fină decât majoritatea ţesăturilor textile, este plăcută la atingere și degajă un miros plăcut, agreat de mulți șoferi.

Un alt avantaj al tapițeriei din piele este acela că se curăță mult mai ușor decât tapițeria auto din material textil. De exemplu, în cazul nefericit în care se varsă băutură pe scaun, caracterul impermeabil al pielii nu va permite pătrunderea în profunzime a lichidului, care va putea fi mult mai ușor îndepărtat. În plus, mirosul unui lichid va fi mult mai puțin timp persistent dacă e vărsat pe o tapițerie din piele decât pe una textilă.

În ceea ce privește rezistența la uzură, pielea rezistă foarte bine dacă este de bună calitate și dacă are o grosime suficientă. Există pericolul ca, odată cu trecerea timpului, pielea să se decolereze sau să crape, lucrul care poate fi ușor combătut printr-o îngrijire specială cu produse de bună calitate.


Alte articole legate de tapiterie auto

tapiterie auto de lux
cum sa alegi tapiteria auto
tapiterie auto din material textil
sfaturi pentru tapiteria auto custom

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro