CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Solutii recomandate pentru a curata tapiteria auto


solutie de curatat tapiteria autoMașina reprezintă pentru fiecare din nou o necesitate, dar și o mândrie. Pe cât de mult ne ajută în viața de zi cu zi, pe atât de mult ne și reprezintă. De aceea, este indicat să ne curățăm permanent mașina, o atenție specială acordând tapițeriei, care necesită o îngrijire mai delicată.

Există câteva soluții utile pentru curățarea tapițeriei auto:

1. Amoniacul. Frecați pata cu o cârpă înmuiată în amoniac diluat cu apă,apoi clătiți foarte bine.

2. Laptele de toaletă cu lanolină pentru copii. Este o soluție economică, cu rezultate satisfăcătoare atunci când doriți să dați un aspect plăcut tapițeriei din piele.

3. Detergent. Petele de ulei de pe tapițerie se spală cu apăși detergent. Uscați șirepetați de câte ori este necesar.

4. Oțet alb și detergent de vase. O tapițerie pe care a curs benzină se curățăfolosind un burete înmuiat într-un amestec  de apă caldă, oțet alb și detergent de vase (lichid). Clătiți.

5. Bicarbonat de sodiu. Dacă tapițeria mașiniieste impregantă de un miros urât, presărațibicarbonat de sodiu și lăsați peste noapte, apoi aspirați. Mirosul urât din mașinăva dispărea !

6. Lapte demachiant. Pentru a curăța tapițeria din piele, puteți să ștergeți cu lapte demachiant, apoi să clătiți.

7. Uleiul de bovine. Folosit la tăbăcitul pielii, poate fi utilizat pentru a șterge tapițeria din piele murdară sau crăpată de razele de soare !

8. Apă și săpun. Pentru a curăța o pată apărută pe tapițerie, o puteți curăța folosind un pic de apă și săpun !

9. Aparat de curățat cu injectie - extractie. Pentru o curățare în profunzime a tapițeriei, este indicată folosirea unui aparat de curățat ce foloseste tehnologie cu injectie extractie a unui jet de apa si detergent.

10. Cumpărați produse de protecție pentru scaunele auto

În final, dacă doriți să protejați eficient tapițeria masinii, puteți cumpăra produse de protecție pentru scaunele auto.


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

cum sa ai grija de tapiteria auto a masinii de lux
curatarea tapiteriei din piele
cum sa cureti tapiteria
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto
cum sa cureti acasa tapiteria auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap