CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

programari
 
satisfactie garantanta
Alege servicii profesionale de curatare tapiterie auto prestate de personal cu experienta pe loc la domiciliu
 
deplasare gratuita
Deplasare Gratuita in Bucuresti
 
cel mai bun pret
Va garantam cel mai mic pret pe care il puteti obtine pentru acest gen de servicii de detailing si curatare tapiterie
 

programare online curatare tapiterie auto

Spalarea tapiteriei auto


Cu cat iti petreci mai mult timp in masina personala, cu atat interiorul ei este mai predispus la murdarire si necesita o atentie aparte la intervale de timp regulate.

Un lucru de care trebuie sa tii cont atat pentru aspect cat si pentru sanatate este curatarea tapiteriei auto. Diversele tipuri de pete care apar pe tapiterie, cum ar fi praful sau bacteriile, care pot cauza aparitia multor boli si alergii, nu pot fi indepartate uneori decat prin spalarea tapiteriei.


programare curatare tapiterie | detali pachete de servicii si preturi | imaginiAcest lucru nu este unul la indemana oricui, intrucat dupa spalarea tapiteriei masinii aceasta se imbiba cu apa, iar uscarea este dificila. De aceea, daca doresti sa iti speli tapiteria masinii, este nevoie sa apelezi la servicii profesionale, pentru ca rezultatul sa fie unul optim.

Firmele specializate in curatat tapiterie auto sunt in masura sa iti ofere materiale si tehnici moderne cu ajutorul carora tapiteria masinii tale va arata ca noua. Unul dintre cele mai eficiente echipamente utilizate in spalarea tapiteriei este aspiratorul cu injectie-extractie. Motivele acestei alegeri sunt multiple. In primul rand, acestea au capacitatea de a pulveriza adanc apa cu detergent in tesatura si de a o extrage in acelasi timp cu murdaria. Astfel, suprafata tapiteriei ramane uscata, curata si placut mirositoare. Un alt avantaj al folosirii acestui aparat este calitatea solutiilor speciale de curatat care au capacitatea de a curata fibrele in profunzime si de a pastra tapiteria curata pentru mai mult timp.

Functionand pe principiul pulverizarii cu apa si detergent in suprafata tapiteriei si a aspirarii imediate a apei cu reziduuri, aspiratoarele cu injectie-extractie reprezinta o modalitate optima pentru a-ti spala tapiteria masinii intrucat au o capacitate mare de curatare si iti aduc beneficiul de a obtine o tapiterie curata si uscata intr-un timp foarte scurt. Asa ca, daca in trecut ai avut experientene fericite incercand sa iti speli singur scaunele masinii, acum este timpul sa apelezi la solutii profesionale.

Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap