CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

3 moduri de curatare a tapiteriei cu solutii naturale


solutii naturale de curatare a tapiterieiEste important ca tapițeria auto să arate bine în orice împrejurare. Evenimente neprevăzute se pot întâmpla însă oricând și de aceea este bine să știm că, pentru a curăța rapid petele, putem să folosim soluții naturale, care sunt la fel de utile ca produsele de curățare din magazine. Nu uitați, atunci când folosiți o metodă nouă de curățare a tapițeriei, începeți dintr-un loc mai puțin vizibil, pentru a testa astfel modul în care aceasta suportă soluția. De asemenea, nu vă apucați să ștergeți tapițeria înainte de a aspira firimiturile și praful.

Iată mai jos câteva soluții naturale care că scăpa de petele și mirosurile neplăcute:

1. Uleiul de bovine

Uleiul extras din oasele bovinelor, folosit la tăbăcitul pielii pentru a o face moale și flexibilă, este foarte util în curățarea petelor de pe tapițeriile din piele, știind că pielea nu suportă apa ! Înmuiați o cârpă moale în puțin ulei și umeziți pielea prin apăsare ușoară și nu prin frecare, lucru ce ar putea deteriora pielea. O alternativă la uleiul de bovine ar fi să folosiți un amestec format dintr-o parte oțet și 2 părți ulei de semințe de in.

2. Cojile de banană

Sunt o metodă de curățare ieftină și la îndemână, mai ales dacă tapițeria este din piele ecologică. Frecați cu partea interioară a cojilor şi apoi lustruiți cu o cârpă uscată.

3. Cafeaua, menta și levănțica.

Fiecăruia dintre noi preferă o mașină în care mirosul este plăcut și proaspăt. Pentru a îndepărta mirosurile grele și neplăcute din interiorul mașinii, puteți lăsa în mașină un mic recipient în care ați pus cafea, peste care ați tăiat câteva feliuțe de măr. În același scop puteți folosi un recipient în care păstrați câteva picături de ulei esențial de levănțică sau de mentă.


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

solutie curatare tapiterie auto
cum sa cureti tapiteria
5 pete greu de scos din tapiteria auto textila
curatarea tapiteriei auto
eliminarea mirosului neplacut din tapiteria masinii

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap