CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Servicii de curatare tapiterie auto la domiciliu

programari
 
satisfactie garantanta
Alege servicii profesionale de curatare tapiterie auto prestate de personal cu experienta pe loc la domiciliu
 
deplasare gratuita
Deplasare Gratuita in Bucuresti
 
cel mai bun pret
Va garantam cel mai mic pret pe care il puteti obtine pentru acest gen de servicii de detailing si curatare tapiterie

programare online curatare tapiterie auto

Cele mai comune tipuri de tapiterie auto


tipuri comune de tapiteriePentru fiecare dintre noi, masina reprezinta un obiect la care tinem foarte mult, pe de o parte pentru ca ne este utila si la indemana in situatii de urgenta, pe de alta parte pentru ca achizitionarea unei masini reprezinta un vis implinit, deci ne aduce bucurie si satisfactie. Multi dintre noi facem o adevarata pasiune pentru propria noastra masina. In aceste conditii, este logic sa ne dorim ca masina pe care o detinem sa raspunda tuturor asteptarilor noastre.

Tapiteria din interiorul masinii este un aspect pe care il iei in considerare atunci cand achizitionezi masina dorita. Sunt doua tipuri de tapiterii, tapiteria din piele si tapiteria din stofa, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Daca inca eziti ce tip de tapiterie sa alegi, un factor decisiv ar trebui sa il aiba curatarea tapiteriei auto. Astfel:

- tapiteria din piele supusa unor procedee speciale de obtinere, tratare si finisare, are avantajul de a fi moale, supla si durabila, cu rezistanta la zgaraieturi. Pentru intretinerea tapiteriei din piele, poti folosi anumite substante de curatat tapiterie din piele speciale, cu care inmoi si stergi pielea, folosind o carpa moale. Atentie, nu freca, ci doar apasa pe piele sau fa miscari circulare, foarte usoare, pentru a nu zgaria pielea.

- tapiteria din stofa ofera avantajul ca poti alege dintr-o varietate foarte mare de texturi (velur, dril, denim) si e mai ieftina. Cand vine vorba despre curatarea tapiteriei auto, este de remarcat faptul ca acest tip de tapiterie se intretine mult mai usor, de multe ori fiind suficientă o simpla aspirare sau o curatare cu o solutie speciala. Oricare ar fi tipul de tapiterie pe care il are masina ta, atunci cand ai nevoie, mergi la un centru de curatare tapiterie pentru un serviciu profesional in acest sens.

 
 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro