CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Metode eficiente pentru curatarea tapiteriei auto


metode eficiente pentru curatarea tapiteriei autoTe-ai intrebat vreodata cat de importanta este tapiteria pentru masina pe care o detii?

De foarte multe ori, atunci cand aruncam un ochi admirativ asupra unei masini, nu ne limitam doar la evaluarea exteriorului si bordului masinii, ci si a tapiteriei. Daca aceasta este frumoasa si bine intretinuta, ea poate adauga mai multa valoare masinii. Prin urmare, este bine sa acordam mereu o atentie speciala curatarii tapiteriei, pastrarii ei in cele mai bune conditii.

Ce putem face pentru a curata rapid si eficient tapiteria auto?

In primul rand, daca dorim sa investim un efort minim in realizarea acestui lucru, cel mai simplu ar fi sa ducem masina la un centru de curatatorie auto. Aici, persoane specializate si care detin instrumentele necesare pentru o ingrijire eficienta, vor curata in mod corect atat exteriorul masinii, cat si interiorul, folosind solutii de curatare potrivite.

Daca doresti sa faci singur acest lucru, atunci este necesar sa folosesti cateva lucruri simple și rapide prin care sa mentii tapiteria curata:

- curata tapiteria la intervale regulate de timp,  ori de cate ori este nevoie, pentru a nu lasa murdaria sa se depuna. Intretinerea constanta a masinii te va scuti astfel de un efort suplimentar.

- aspir-o cu ajutorul unui aspirator micut, metoda prin care poti indeparta rapid firmiturile si praful. De altfel, este primul lucru care se cere facut atunci cand curatati tapiteria: nu incepe sa o stergi fara a indeparta mai intai praful de pe aceasta.

- sterge tapiteria cu solutii speciale, in functie din materialul din care este realizata. Tapiteriile din piele necesita altfel de solutii de curatare decat tapiteriile din piele. Sterge fara a freca insistent, ci tamponand usor, prin miscari circulare.

- parfumeaza interiorul masinii cu odorizante auto, pe care le poti gasi intr-o gama larga de arome, dupa plac.

Interiorul masinii va arata ca nou.

Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

curatarea tapiteriei auto
5 pete greu de scos din tapiteria auto textila
solutie curatare tapiterie auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap