CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Metode rapide de curatare a tapiteriei auto textile


Uneori iti dai seama in ultimul moment ca ai nevoie ca masina ta sa fie curata, atat in interior cat si in exterior. Cateodata poate nu ai timp sa mergi la curatatorie specializata si vrei sa scoti petele care s-au format pe tapiteria textila inainte sa ia amploare.
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto

Cea mai rapida metoda de a curata tapiteria este sa folosesti un aspirator mic, de mana, pentru a elimina toate resturile de mancare sau praful din masina. Daca poti, mergi la o benzinarie si foloseste aspiratoarele de mare putere de acolo. Apoi umple o galeata cu apa calda si una cu apa rece. In cea calda adaugi solutie speciala de curatat tapiteria sau, daca nu ai, niste detergent de rufe, care sa nu fie inalbitor, si putin otet. Foloseste un burete sau o carpa pentru a curata fiecare scaun, fara a il lasa sa se ude prea tare. Sterge cu o miscare circulara. Cand esti multumit de rezultat, foloseste o alta carpa curata si apa rece curata pentru a curata inca o data scaunele siĀ  a elimina urmele de detergent.

O alta metoda este sa iti creezi o solutie amestecand cam trei cani de apa calda, doua lingurinte de lichid de spalat vase, doua lingurite de detergent. Sterge in acelasi mod, fara a uda foarte tare scaunele. La sfarsit mai aspira o data scaunele cu un aspirator puternic.

Cea mai buna metoda este sa folosesti solutii speciale de curatat tapiteria care au o concentratie studiata sau substante active speciale si care nu vor afecta materialul. Aceste solutii trebuie aplicate si lasate cam 5 minute sa actioneze inainte de a se folosi o carpa uda pentru a se curata tapiteria.

Sigur, daca vrei sa cureti in profunzime tapiteria auto textila, o poti face prin tehnologia cu injectie - extractie a unui jet de apa cu detergent realizata de o curatatorie specializata in tapiteria auto, rezultatul va fi unul mult superior oricarei curatari cu detergent.


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

curatarea tapiteriei auto
5 pete greu de scos din tapiteria auto textila
solutie curatare tapiterie auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap