CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Cum sa ingrijesti tapiteria unei masini de lux


Toti cei care detin o masina stiu cat de important este ca aceasta sa fie bine intretinuta, intrucat orice mica problema care ar aparea s-ar putea transforma in una de mai mare amploare. In cazul masinilor de lux, acestea au nevoie chiar de mai multa atentie, orice tip de uzura in cazul lor necesitand interventie rapida si de calitate. Acest lucru este valabil inclusiv in ceea ce priveste tapiteria, iar proprietarul unei masini de lux trebuie sa manifeste o grija permanenta pentru curatarea tapiteriei auto.

curatare tapiterie masina de luxCea mai indicata metoda de curatare si intretinere a tapiteriei unei masini de lux presupune interventia unei firme profesionale, intrucat pe mana unor specialisti masina ta va primi tratamentul corespunzator, iar tu vei fi un client multumit. Daca totusi te gandesti sa iti ingrijesti singur tapiteria masinii, trebuie sa tii cont de anumite lucruri. De exemplu, daca tapiteria este din piele, inainte de a folosi o solutie de curatat pete, trebuie sa te asiguri ca acea substanta nu va decolora materialul. Prin urmare, poti sa efectuezi un test, aplicand solutia pe o suprafata mica care nu este atat de expusa. De asemenea, e bine de stiut ca tapiteria din piele se curata mai bine in cazul unei temperaturi mai ridicate a aerului, de aceea, atunci cand intentionezi sa cureti tapiteria din piele a masinii tale, trebuie sa pornesti radiatorul, astfel incat temperatura din interiorul masinii sa fie mai ridicata. Pentru o corecta curatare a tapiteriei auto este nevoie sa folosesti solutii speciale, insa poti obtine si propria substanta de curatat tapiterie dintr-o parte otet si doua parti ulei de seminte de in, de exemplu.

La final, e necesar sa te asiguri ca tapiteria este foarte bine uscata si abia apoi poti folosi crema hidratanta pentru redarea luciului si protectia de razele soarelui.


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

cum sa cureti tapiteria auto acasa
curatarea tapiteriei din piele
cum sa cureti acasa tapiteria auto
solutii naturale pentru curatarea tapiteriei
indepartarea petelor din tapiteria de piele

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap