CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

5 pete greu de scos din tapiteria auto de piele


Multi oameni isi petrec mare parte a timpului in masinile personale, fapt care, in timp, duce si la expunerea tapiteriei la diferite tipuri de pete. Tapiteriile auto din piele necesita o atentie speciala, acest material acceptand doar detergenti speciali pentru a fi curatat.
5 pete greu de scos din tapiteria auto textila

Exista doua categorii de piele – un tip de piele care absoarbe foarte usor lichidele si care are nevoie de interventie profesionala pentru a fi curatata si o alta categorie – o piele care nu absoarbe lichidele si care poate fi curatata mai usor. Anumite pete ajunse pe tapiteria din piele a masinii ne pot da batai de cap serioase. Iata in continuare cateva dintre ele si posibile solutii pentru indepartarea lor:

1. Petele de cafea sau vin. 

Aceste pete se pot scoate cu ajutorul unei carpe inmuiate intr-un amestec de apa cu otet, prin tamponarea usoara a locului respectiv.

2. Petele de cerneala.

Cerneala poate fi o adevarata problema pentru suparafele din piele. Daca pata este mai veche, este recomandat tratamentul profesional al ei. Daca insa ea este mai recenta, pate fi scoasa cu spray fixativ sau cu dizolvant de unghii fara acetona.

3. Petele de grasime.

Untul sau uleiul de pe tapiteri adin pielea masinii pot iesi cu ajutorul pudrei de talc. Se acopera suprafata patata cu pudra si se lasa peste noapte pentru aabsorbi cat mai bine grasimea. A doua zi pudra se indeparteaza cu o perie.

4. Petele de fructe rosii.

Acestea se scot folosind bicarbonat de sodiu diluat cu otet alb.

5. Petele de pasta de pix sau carioca.

Pasta de pix sau carioca se pot curata cu alcool medicinal sauchiar cu detergenti - crema de bucatarie.

Indiferent de tipul de pata de pe tapiteria auto din piele, este nesesara actionarea cu atentie, aceasta implicand un eventual test initial pe o suprafata mai putin vizibila pentru a se evita riscul deteriorarii materialului. Cel mai bine ar fi sa eviti acest tip de pete si sa cunosti metodele pe care le poti aplica pentru protejarea tapiteriei auto din piele.

Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

curatarea tapiteriei din piele
solutii naturale pentru curatarea tapiteriei
cum sa cureti tapiteria auto acasa
cum sa ai grija de tapiteria auto a masinii de lux
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap