CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Ce este igienizarea auto cu ozon?


Igienizarea auto cu ozon este procedura prin care cu ajutorul unui generator de ozon se indeparteaza mirosurile neplacute din interiorul unui autoturism inclusiv din tapiteria auto si plafon si se dezinfecteaza / igienizeaza instalatia de climatizare.

Ozonul este unul dintre cei mai eficienti dezinfectanti din lume, avand o actiune bactericida de aproximativ 50 de ori mai puternica decat clorul. Ozonul oxideaza sursa de mirosuri eliminand-o complet.

Generatoarele de ozon sunt folosite in tratamente de igienizare pentru a elimina mirosurile neplacute din vehicule, ucigand bacteriile cauzatoare de mirosuri neplacute.

Avantajele igienizarii cu ozon:

elimina mirosuri neplacute: mucegai / fum de tigari / animale / motorina si benzina / vin

curata si dezinfecteaza instalatia de climatizare auto

dezinfecteaza si elimina mirosuri neplacute din: tapiteria auto / plafon / mocheta

elimina si distruge: bacterii / ciuperci / microbi / virusi

dezinfecteaza toate suprafetele cu care intra in contact

purifica aerul

Tratamentul de Igienizare cu ozon se poate face doar daca tapiteria auto este uscata. Generatorul de ozon trebuie amplasat in interiorul autoturismului atunci cand nu sunt prezente persoane sau animale.

IMPORTANT! Dupa procedura de igienizare cu ozon, este obligatoriu sa deschideti geamurile usile larg si sa aerisiti minim 1 ora, deoarece reziduriile de ozon trebuie sa fie eliminate complet (ozonul este un gaz nociv pentru plamani si poate produce dureri de cap).


Pret igienizare cu ozon 150 lei

Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum