CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Cum sa elimini mirosurile neplacute din tapiteria auto


Păstrarea interiorului mașinii în condiții de igienă bună este una dintre cerințele majore pentru asigurarea unei atmosfere plăcute pe timpul călătoriei cu mașina. Pentru aceasta, mașina trebuie curățată periodic, fie de către proprietar, folosind produse de curățare de bună calitate, fie la o curățătorie auto, pentru o spălare profesională. O atenție mai mare trebuie acordată tapițeriei textile care, spre deosebire de tapițeriile din piele, din cauza naturii fibrelor, sunt mai predispuse la murdărie. Pe lângă petele dificile care apar inevitabil de-a lungul timpului, materialul textil este totodată un rezervor de mirosuri neplăcute, greu de îndepărtat.

Rețineți că fumatul, animalele de companie, scăparea pe sub scaune a unor produse perisabile, curățarea rară a interiorului, instalația de aer condiționat, praful, gazele eșapate și polenul reprezintă câțiva factori care conduc la infestarea habitaclului cu mirosuri grele sau cu bacterii periculoase. Aerisirea regulată a mașinii sau păstrarea în interiorul acesteia a unui odorizant auto sunt cele mai simple metode de păstrare a unui miros plăcut în habitaclul mașinii, dar care nu rezolvă de fiecare dată problema mirosurilor mai grele.

Iată mai jos câteva din mirosurile neplăcute care pot fi îndepărtate din tapiteria auto cu ușurință folosind soluții foarte la îndemână:

Îndepărtați mirosul de pește spălând cu apă și detergent, ștergând cu o cârpă înmuiată în oțet sau turnând Cola peste pată.

Mirosurile de băutură alcoolică sau de lapte dispar ștergând petele cu spirt, oțet sau bicarbonat de sodiu.

Mirosul de usturoi poate fi îndepărtat prin ștergerea petei cu apă cu detergent sau cu oțet.

Nu uitați că interiorul mașinii își păstrează un miros plăcut dacă lăsați în mașină fie câteva pachețele în care ați pus bicarbonat de sodiu, fie apă amestecată cu 10-15 picături de ulei esențial de levănțică sau de mentă, fie o cutiuță cu cafea măcinată în care ați pus câteva felii de măr.


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

solutii naturale pentru curatarea tapiteriei
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto
curatarea tapiteriei auto
cum sa cureti acasa tapiteria auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap