CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

programari
 
satisfactie garantanta
Alege servicii profesionale de curatare tapiterie auto prestate de personal cu experienta pe loc la domiciliu
 
deplasare gratuita
Deplasare Gratuita in Bucuresti
 
cel mai bun pret
Va garantam cel mai mic pret pe care il puteti obtine pentru acest gen de servicii de detailing si curatare tapiterie
 

programare online curatare tapiterie auto

Decarbonizarea motorului


Decarbonizarea motorului este un proces realizat prin introducerea de gaz ortohidrogen în motorul mașinii, degajat prin intermediul aparatului de decalaminare. Acesta este introdus prin filtrul de aer, loc în care interacționează cu orice amestec de combustibil, indiferent de tipul motorului (aer-benzină, aer-motorină sau aer-GPL).

Astfel, calamina este eliminată din partea internă a camerei de ardere, respectiv, capul injectoarelor, bujiile, EGR, catalizatorul, camerele supapelor, supapele și capul pistonului. Această inserție a gazului contribuie la creșterea puterii calorice, fapt ce provoacă o temperatură foarte ridicată în momentul exploziei interne.


decarbonizare motor

programare curatare motor | programare curatare motor + curatare tapiterieNivelul ridicat al temperaturii provoacă descompunerea chimică a camerei de ardere, astfel că produsul denumit calamină este desprins și transformat în pulbere (cenușă). Acest proces este denumit piroliză.

În funcție de capacitatea cilindrică a motorului, un proces de decarbonizare are o durată de 30 de minute în cazul motoarelor care funcționează pe benzină, în timp ce în cazul celor pe motorină, durata va fi de aproximativ o oră.

Prin utilizarea metodelor fizice sau chimice de curățare, după caz, procesul de decarbonizare a motorului se traduce prin îndepărtarea oricăror depuneri de carbon din interiorul motorului.

Atunci când vorbim despre curățarea mecanică a depunerilor de carbon, trebuie să știm că acest proces implică îndepărtarea capacului chiulasei,  iar mai apoi  îndepărtarea depunerilor de carbon depuse pe diverse componente, precum partea superioară a pistoanelor, valvele sau camera de combustie. Motivul pentru care motoarele în doi timpi necesitau o decarbonizare la intervale mici de timp este acela că uleiul de lubrifiere acționa prin ardere în camera de combustie, deci reziduurile de carbon depuse erau consistente.

Dacă în cazul motoarelor în doi timpi deschiderea chiulasei este un procedei rapid, atunci când discutăm despre motoarele moderne, cele în patru timpi, lucrurile sunt diferite din cauza faptului că acestea sunt alcătuite din senzori, elemente electrice, came și injectoare, deci riscurile sunt destul de mari în cazul persoanelor neexperimentate. Din acest motiv, se impune realizarea unei decarbonizări chimice.

Astfel, prin utilizarea de agenți chimici în carburantul de tip benzină sau motorină, o parte semnificativă din depunerile de carbon vor fi eliminate. Cele mai afectate componente în urma depunerilor de carbon sunt camerele de combustie, instalațiile de evacuare, supapele, amortizoarele , pistoanele, piulițele și sistemele de injecție.

Instalația de eșapament este canalul prin care carbonul este eliminat. În ultimii ani, au apărut numeroase aparaturi de măsurare a carburantului și a agentului de decarbonizare în cazul motoarelor care rulează, precum și diverse soluții comerciale ale căror rețete sunt încă un secret.

Deși curățarea cu aburi este o metodă accesibilă în ceea ce privește prețul, realizarea acesteia într-un mod necorespunzător aduce riscul ridicat de deteriorare a motorului. Această procedură constă în pulverizarea unei cantități de apă în admisia de aer în timpul funcționării motorului. În acest mod, aburul produs îndepărtează depunerile de carbon, evacuându-l prin instalația de eșapament.

Se recomandă ca, în cazul în care vă confruntați cu aceste depuneri de carbon, să apelați la o firmă specializată care va utiliza un echipament și niște produse profesionale, special concepute în acest sens.

Prin decarbonizarea profesională a motorului, veți constata numeroase beneficii, precum creșterea performanțelor motorului, reducerea zgomotului produs de acesta, o scădere substanțială a emisiilor de dioxid de carbon și a consumului de combustibil, creșterea duratei de funcționare a motorului, precum și o reducere semnificativă a noxelor.


Pret decarbonizare motor - 149 leiFoto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap