CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Curatarea tapiteriei din piele


Ai ales tapiteria auto din piele pentru scaunele masinii tale? Felicitari pentru alegere! Aspectul si textura acesteia este de neegalat. Tot ce mai trebuie sa faci acum este sa o pastrezi curata si lucioasa, impecabila chiar. Tapiteria din piele isi pierde rapid din farmec daca este murdara sau daca nu este ingrijita.

Pentru a pastra luciul placut al pielii va trebui sa investesti si in solutii de curatenie speciale pentru ca acestea nu numai ca

vor curata tapiteria, dar contin si substante dedicate ce vor trata pielea, dandu-i un luciu placut. In cazul acestor solutii se recomanda sa se lase dupa curatare un strat umed, subtire, care se va usca de la sine si care intra in tapiterie transformandu-se intr-un strat protector. Daca nu esti sigur de solutiile alese, testeaza-le pe o bucata de piele sau intr-un loc care nu este foarte vizibil si asteapta 24 de ore sa vezi efectul. Evita produsele pe baza de vinyl, petrol sau silicon pentru ca vor face pielea prea lucioasa.

Conteaza si ce fel de carpa folosesti pentru a sterge tapiteria. Evita servetelele de hartie si alege carpe moi din bumbac 100% sau carpe speciale din microfibra. Iar inainte de a sterge scaunele poti sa indepartezi mizeria de pe scaune cu o carpa uda. O data pe luna se recomanda sa aplici si un lubrifiant special pentru tapiterie.

Trebuie sa mai stii ca tapiteria din piele este mai sensibila si ca, atunci cand este posibil, este bine sa folosesti parasolare sau sa nu lasi masina direct in soarele puternic al verii. Nici caldura excesiva din masina nu face foarte bine, uscand pielea si deteminand craparea acesteia, asa ca in zilele foarte calduroase in care nu mergi cu masina e bine sa lasi geamul putin crapat. Mai practic si usor este sa investesti intr-o crema de protectie solara pentru tapiterie auto pe care sa o aplici din cand in cand. Iar daca nu ai timp de toate acestea, apeleaza la profesionistii din domeniu care presteaza servicii speciale de curatare tapiterie auto din piele.


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

curatarea tapiteriei auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa
solutii naturale pentru curatarea tapiteriei
cum sa ai grija de tapiteria auto a masinii de lux
indepartarea petelor din tapiteria de piele

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap