CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Sfaturi despre curatarea tapiteriei auto acasa


curatarea tapiteriei auto acasaSa iti cureti tapiteria auto acasa nu este o operatiune asa de usoara precum s-au gandit unii. Desigur, poti curata tapiteria masinii tale ieftin si superficial, dar ca sa o cureti in profunzime si sa scapi de miros si acarieni trebuie fie sa apelezi la o firma de curatare tapiterii care ofera servicii specializate sau sa te pregatestesti financiar sa achizionezi un aspirator profesional pe baza de injectie extractie a jetului de apa cu detergent in fibrele textile ale tesaturii, concomitent cu extragerea acestui jet prin aspirare puternica.

Pentru indepartarea peteleor sau pulverizare poti sa folosesti solutii de curatat speciale pentru tapiterii precum Sonax spuma, Sonax spray sau alte produse pe care le poti gasi cu usurinta in comert, sau binecunoscuta solutie Biocarpet pe care o poti procura din aproape orice magazin.

Insa atunci cand o sa vrei sa extragi umezeala impregnata in tapiterie impreuna cu mizeria rezultata aspiratorul clasic nu va fi suficient si va trebui sa ai in dotare un aspirator profesional cu spalare pe baza de injectie - extractie. Aspiratoarele clasice nu sunt destinate pentru a aspira apa dintr-un material textil, in plus risti sa iti strici aspiratorul.

Aspiratoarele cu injectie extractie pot fi achizionate de la magazinele care comercializeaza acest gen de produse, insa la un cost destul de mare, deoarece sunt destinate utilizarii industriale, precum centrele de spalatorii auto.

Cel mai bine este sa pui mana pe telefon si apelezi la o firma care vine la tine acasa, ofera servicii profesionale si chitanta.

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap