CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Curatarea tapiteriei auto - acasa si la spalatorie


Tapiteria auto este una dintre cele mai sensibile suprafete ale interiorului masinii si se poate deteriora foarte usor. Praful, soarele, petele, arsurile de tigara, zgarieturile sau lichidul varsat vor transforma repede un interior perfect intr-unul care arata vechi si neingrijit.

Pentru a preveni acest lucru, trebuie sa avem grija sa curatam tapiteria auto cat mai des si sa actionam cat mai repede atunci cand patam din greseala tapiteria cu lichid. Un sfat bun este sa pastrati un spray-spuma mereu in masina, pentru a actiona imediat ce varsati suc sau alte lichide pe tapiterie.

cum se curata acasa tapiteria auto

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a pastra tapiteria auto curata este aspirarea periodica, mai ales in locurile in care se ajunge mai greu (colturi sau spatiul unde se intrepatrund tapiteriile). Tapiteria auto din material trebuie curatata cu o solutie speciala si cu o perie cu peri de plastic, fara a uita sa aspirati inainte si dupa curatare (dupa ce petele au fost indepartate si solutia s-a uscat).

Este foarte important sa va miscati repede atunci cand observati ca tapiteria a fost patata, pentru ca substante colorate precum bauturile acidulate, rujul sau cerneala se pot fixa permanent in materialul sau pielea tapiteriei in maximum 24 de ore de la incident.

Atunci cand curatati tapiteria auto din piele, aplicati balsam special inainte de a incepe sa indepartati petele, pentru a proteja pielea de substantele din agentul de curatare. Dupa ce ati aplicat balsamul, lasati solutia de curatat cam 30 de secunde peste pata si apoi stergeti-o cu un prosop curat. Nu folositi peria de curatare daca aveti tapiterie auto din piele daca nu vreti sa va distrugeti permanent tapiteria. Dupa curatarea tapiteriei auto din piele, protejati suprafata cu o crema sau spray de protectie special pentru astfel de material si lasati-o sa penetreze pielea in urmatoarele 20 de minute.

Daca faceti acest lucru in mod regulat, veti avea o tapiterie care arata ingrijit si curat multa vreme, insa pentru o curatare profesionala, apelati la o spalatorie auto profesionista de cateva ori pe an.

Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

cum sa cureti tapiteria
cum sa cureti acasa tapiteria auto
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa
curatarea tapiteriei auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap