CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Cum se curata tapiteria unei canapele de stofa


cum se curata tapiteria unei canapeleCu siguranta esti preocupat de intretinerea tapiteriei canapelei de stofa pe care o detii, dorind ca aceasta sa arate mereu in cele mai bune conditii. Pentru aceasta, trebuie sa investesti timp si efort pentru o curatare de tapiterie de canapea eficienta.

Nu intotdeauna putem duce canapeaua la curatat la o firma de curatare tapiterii, unde persoanele specializate in acest sens le pot face sa arate ca noua sau sa chemam o astfel de echipa la noi acasa. De aceea, este bine sa cunosti cateva metode de curatare tapiterie canapea prin care sa poti face si tu acest lucru, cu cele mai bune rezultate.

Este usor de curatat o tapiterie bine intretinuta, fara pete si urme de murdarie care se indeparteaza cu dificultate. In aceasta situatie, tot ce avem de facut este sa aspiram bine canapeaua, indepartand praful si firimiturile, si sa stergem tapiteria cu solutii special destinate acestui lucru. Sunt necesare doar cateva masuri de precautie, precum grija ca tapiteria sa nu fie udata in mod exagerat sau frecata insistent in anumite parti care par mai murdare. Aceste metode gresite nu ar face altceva decat sa conduca la uzura tapiteriei.

In cazul in care tapiteria s-a patat, pata trebuie curatata cu produse care ajuta in acest sens, in functie si de tipul de stofa din care este realizata tapiteria. Exista suficiente produse sub forma de spuma sau spray cu ajutorul carora petele pot fi inmuiate si apoi indepartate.

Pentru indepartarea umezelii din tapiterie, cel mai bine ar fi sa ai in dotare un aspirator profesional cu spalare pe baza de injectie – extractie. Acesta te va ajuta sa extragi umezeala impregnata in tapiterie odata cu mizeria rezultata si va preintiampina ca tapiteria sa capete in timp un miros neplacut, din cauza umezelii.

Cu atentie si minim efort, realizeaza la perioade regulate de timp o curatare tapiterie canapea eficienta si tapiteria va arata ca noua mereu.

Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

cum sa cureti tapiteria auto acasa
solutie curatare tapiterie auto
cum sa cureti acasa tapiteria auto
curatarea tapiteriei auto
solutii naturale pentru curatarea tapiteriei

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap