CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Cum sa cureti tapiteria scaunelor de stofa


Din cand in cand este nevoie sa acorzi atentie tapiteriei scaunelor tale din stofa, intrucat un interior neingrijit al casei tale va crea discomfort tuturorĀ  oaspetilor tai sau chiar va scadea din valoarea casei, in cazul in care te gandesti sa o inchiriezi sau sa o vinzi la un moment dat. De aceea, este bine sa te ocupi in mod corespunzator nu numai de mobila mare din casa ori de instalatie, dar si de aceste mici detalii.

Pentru ingrijirea tapiterei ai la indemana doua posibilitati: prima consta in apelarea la o firma specializata in curatare tapiterie scaune, iar cealalta presupune sa te apuci singur de treaba. In cazul in care optezi pentru cea de-a doua solutie, este indicat sa tii cont de anumite lucruri:

  1. La procurarea solutiei de curatat este nevoie sa te adresezi unui specialist, intrucat materialele difera si nu se curata folosind acelasi tip de substanta. Pentru tapiteria din stofa exista pe piata spray-uri si solutii speciale care indeparteaza petele si lasa un miros placut. Poti insa sa iti prepari singur subtanta de curatat prin amestecul a doua cani de apa cu zece picaturi de detergent de vase, spre exemplu.
  2. Dupa achizitionarea produselor de curatat tapiterie scaune, trebuie sa aspiri scaunele pe care doresti sa le cureti. Acest procedeu urmareste indepartarea murdariei si a prafului de pe tapiterie, dar si de pe mocheta sau covor. .
  3. Urmatorul pas este sa aplici solutia de curatat pe suprafata tapiteriei textile, mai ales in locurile cu pete. Dupa pulverizarea lichidului se formeaza o spuma pe care trebuie sa o lasi sa actioneze cateva minute. Dupa aceea, folosind un prosop din microfibra, este necesar sa freci suprafata respectiva pentru o curatare corespunzatoare.
La finalul operatiunii, poti usca tapiteria din stofa cu ajutorul unei aeroterme, unui dezumidificator sau poti deschide ferestrele pentru a intra aer proaspat si soare.

Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

solutii naturale pentru curatarea tapiteriei
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa
solutie curatare tapiterie auto
curatarea tapiteriei auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap