CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Cat de curata este tapiteria auto


De multe ori nu bagam de seama cat de curata si, mai ales, cat de murdara este tapiteria auto. Ne asezam aproape zilnic cu tot felul de haine pe scaunele masinii noastre, transportam lucruri de tot felul, mancam si bem in masina, uneori mai si fumam. Toate lucrurile acestea incarca putin cate putin tapiteria de praf, mizerie, bacterii si diferite substante. Nu se vad intotdeauna cu ochiul liber, tocmai pentru ca tapiteria are, in general, o culoare mai inchisa, aleasa special pentru ca aceste urme de mizerie sa nu se vada.

Studiile au aratat ca pe tapiteria unui autoturism neglijat se gasesc peste 280 de bacterii pe centimetru patrat. Uneori, tapiteria murdara poate fi chiar sursa unor alergii „inexplicabile”, iar polenul se aduna din abundenta in masina primavara. Adevarul este ca avem foarte multa grija sa facem curat in casele noastre, dar uitam ca si masina are nevoie de o curatare lunara.

Iti poti da seama repede daca tapiteria auto a masinii este mai murdara decat ar trebui daca ai curatat-o ultima oara acum

cat de curata este tapiteria masinii tale

mai mult de 3 luni, daca au aparut pete, daca nu mai are culoarea pe care a avut-o la inceput sau daca in masina constati ca a aparut un miros neplacut. Mai mult, chiar daca ai fost cu masina la spalatorie recent este foarte posibil ca personalul de acolo sa nu fi curatat tapiteria cu solutii speciale. De multe ori curatarea standard din spalatorii inseamna o simpla aspirare, insuficienta pentru a curata in profunzime tapiteria.

Poti sa ai mai multa grija de tapiteria masinii evitand sa mananci in masina, aruncand mereu gunoaiele care se aduna, dand cu aspiratorul in masina macar o data pe luna si tratand tapiteria auto cu o solutie speciala de curatare. O tapiterie care nu a fost tratata si curatata de luni bune risca sa ramana patata si reprezinta un pericol pentru sanatatea ta si a celor pe care ii transporti cu masina. Ai grija de interiorul masinii tale asa cum ai grija si de casa ta.

Daca nu dispui de timp, esti comod si vrei sa cureti tapiteria masinii tale, iti recomandam sa apelezi la profesionisti in curatare tapiterie auto care vor veni la tine acasa si vor face executia pe loc pentru un pret avantajos.


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

solutii naturale pentru curatarea tapiteriei
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa
solutie curatare tapiterie auto
curatarea tapiteriei auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap