CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

Cand este cazul sa cureti tapiteria auto


cand este cazul sa cureti tapiteria autoNu e nimic mai rau decat sa iti cumperi o masina noua si, la cateva saptamani dupa aceea, sa ii descoperi interiorul aratand de parca masina ar fi veche de cativa ani. Introducerea alimentelor in masina, copiii care se joaca cu diverse substante ce pateaza suprafetele, animalele de casa transportate in masina – iata numai cateva dintre cauzele murdaririi tapitariei masinii tale. Pentru ca valoarea autovehiculului sa fie mentinuta in timp este nevoie, printre altele, de o atentie speciala acordata pentru curatarea tapiteriei auto.

Insa nu toata lumea isi da seama cand este necesar ca tapiteri amasinii sa primeasca ingrijirea cuvenita. Iata, in continuare, cateva situatii in care este nevoie de o astfel de interventie:

1.Petele de alimente. Se poate intampla ca soferul sau alti pasageri sa consume un sandwich sau alte alimente in interiorul masinii si, fara intentie, sa pateze tapiteria auto. Petele de grasime sau sosuri sunt considerate printre cele mai dificile si, de aceea, nu trebuie tratate cu indiferenta. La fel de greu de scos se dovesc a fi si petele de cafea. Asa ca, dupa o astfel de intamplare nedorita, curatarea tapiteriei auto este mai mult decat necesara.

2.Praful si parul de animale. Daca se intampla ca, din diferite motive, in interiorul masinii sa patrunda mult praf, atunci este cazul sa iti iei masuri. Odata instalat in tapiterie, praful este foarte daunator sanatatii,  cauzand alergii si probleme respiratorii. La fel de nociv este si parul de pe animale ajuns pe tapiterie. Acestea sunt,asadar, alte situatii in care tapiteria masinii trebuie curatata.

3. Mirosurile. Un miros neplacut in masina poate deranja pe toti pasagerii. Cauzele mirosurilor nedorite pot fi transpiratia ce se impregneaza in tapiterie sau diferite alte alimente sau bauturi care au ajuns in interiorul masinii. La depistarea unui miros ciudat este absolut necesar sa cureti tapiteri amasinii deoarece, in timp, mirosul respectiv poate deveni mult mai greu de suportat.

Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

curatarea tapiteriei auto
5 pete greu de scos din tapiteria auto textila
solutie curatare tapiterie auto
cum sa cureti tapiteria auto acasa
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap