CuratareTapiterieAuto.ro
programari

Curatare Tapiterie Auto Bucuresti

5 pete greu de curatat din tapiteria auto textila


Oricat de grijuliu ai fi si cat de mult ai proteja tapiteria auto textila, tot se mai intampla sa apara pete pe ea. Unele sunt destul de usor de scos cu produse de curatenie traditionale, dar altele iti vor da batai de cap si e mai bine sa incerci sa le eviti. Care sunt acele 5 pete pe care nu le doresti pe tapitere ?

1. Petele de cafea

Nu este chiar cea mai dificila substanta de curatat, dar e foarte usor sa apara daca esti bautor de cafea. Cheia este sa o cureti imediat ce s-a varsat. Pune imediat un servetel sau o carpa pe zona afectata si apasa putin, fara sa freci ca sa nu intinzi pata. Daca este vorba de cafea cu lapte trebuie sa actionezi si mai repede cu substante speciale pentru ca pata este si mai periculoasa.

2. Ulei, lubrifiant auto sau grasime

5 pete greu de scos din tapiteria auto textila

Acestea pot aparea dupa o vizita la service sau atunci cand mananci in masina. La petele de genul acesta ajuta uneori lichidul de spalat vase sau, daca asta nu merge, pot incerca si cu pasta de dinti normala alba. Totusi, mai bine mergi pe varianta solutiilor specializate.

3. Petele de la animalele de companie

Sunt foarte comune. Pot fi pete de bale, de urina sau de la alte secretii. Daca ai animale pe care le transporti cu masina, e bine sa iti duci masina la o curatatorie specializata macar o data pe luna.

4. Sange

Nu e vorba de ceva morbid, dar se intampla sa te zgarii sau sa te tai ori sa curga sange din nas. Petele de sange se scot foarte greu si, precum la cafea, trebuie sa se actioneze cat mai repede.

5. Creioane de colorat

Daca ai copii, o sa ai si problema asta. Incearca sa nu le dai creioane de colorat in masina pentru ca petele generate de acestea se scot foarte greu.

Alte pete des intalnite, conform vanzatorilor de masini si companiilor de inchiriere, mai sunt petele de mancare, petele de cerneala, mucegaiul, petele de suc sau voma. Avand in vedere cat timp petrecem in masina nu este de mirare cat de usor apar aceste pete.

De aceea, se recomanda sa ai intotdeauna la indemana servetele si o sticla cu apa minerala. Si totusi atunci cand nu reusesti sa scoti petele dificile mai bine apelezi la o echipa de profesionisti care se ocupa exclusiv cu servicii de curatare tapiterie auto


Alte articole legate de curatarea tapiteriei auto

cum sa cureti tapiteria
metode rapide de curatare a tapiteriei textile auto
cum sa cureti acasa tapiteria auto
curatarea tapiteriei auto
eliminarea mirosului neplacut din tapiteria masinii

 

 
Foto inaine si dupa curatare
|
Curatare tapiterie auto YouTube
|
Curatare tapiterie auto FaceBook

Oferim servicii de curatare tapiterie autoturisme in orice zona din Bucuresti, direct la domiciu clientilor. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente si ieftine. Curatarea tapiteriei auto este prestata de personal cu experienta, la un pret minim, executia fiind la domiciliu clientului. Alegeti cu incredere cele mai bune servicii de curatare tapiterie si detailing auto din Bucuresti.

Copyright @ 2014 curatare tapiterie auto.ro

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap